Hazırlama Şekli: Ocak
Pişirme Süresi: 30 dakika
Kişi Sayısı: 4-6 kişilik
Pişirme Süresi: 30 dakika
Kişi Sayısı: 4-6 kişilik
Malzemeler
1-) 2 Paket kahveci kakoğosu (sütlü kakoğo)
2-) Yarım paket pasta kakoğosu
3-) 1,5 paket margarin
4-) 3 yumuyta ve çekilmiş fındık
5-) 8 çorba kaşığı kavrulmuş un
6-) 9 şeker kaşığı şeker
7-) 1,5 su bardağı süt
2-) Yarım paket pasta kakoğosu
3-) 1,5 paket margarin
4-) 3 yumuyta ve çekilmiş fındık
5-) 8 çorba kaşığı kavrulmuş un
6-) 9 şeker kaşığı şeker
7-) 1,5 su bardağı süt
Hazırlanış
Önce margarini erit soğutmaya bırak.
Şütü kaynatırken içine şekeri at.
Margarin el yakmayacak olduğunda yumurtaları içine kır iyice karıştır.
Şekerli sütü ilave et tekrar karıştır.
Unu ve sütü kakoğoya karıştır.
İyice kıvama gelice pasta kakoğosu ve fındığı ilave et.
Sonra çikolata iyice kıvama gelinceye kadar karıştır.
Dolaba koy soğudukta sonra yemeye hazırdır.
Şütü kaynatırken içine şekeri at.
Margarin el yakmayacak olduğunda yumurtaları içine kır iyice karıştır.
Şekerli sütü ilave et tekrar karıştır.
Unu ve sütü kakoğoya karıştır.
İyice kıvama gelice pasta kakoğosu ve fındığı ilave et.
Sonra çikolata iyice kıvama gelinceye kadar karıştır.
Dolaba koy soğudukta sonra yemeye hazırdır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder